Некатегоризирано 24. март 2020. / 19:03

(ВИДЕО) Белградскиот саем пренаменeт во болница со 3.000 легла за заразените со Ковид-19

(ВИДЕО) Белградскиот саем пренаменeт во болница со 3.000 легла за заразените со Ковид-19

На Белградскиот саем се поставени кревети за заразените со коронавирусот во Србија што таму ќе бидат лекувани, а најавено е дека во објектот ќе бидат згрижени 3.000 луѓе.

На социјалните мрежи се појави снимка од војници што веќе ги поставиле креветите.