Македонија 25. јуни 2020. / 12:16

(ВИДЕО) Ангеловска: Бидејќи се работи за СЕКС кординација помеѓу институциите  

(ВИДЕО) Ангеловска: Бидејќи се работи за СЕКС кординација помеѓу институциите  

На социјалните мрежи се појави видео исечок од обраќањето на Министерката за финасии, Нина Ангеловска каде објасбува дека се работи за СЕКС кординација меѓу институциите.

Би сакала да се заблагодарам на трпението на сите граѓани, кои што поднеле проговори, бидејќи се работи за СЕКС кординација помеѓу институциите , изјави Ангеловска.