Македонија 02. март 2019. / 18:34

(ВИДЕО) Амди Бајрам: Пендаровски го лапавме како сарма во Шутка

(ВИДЕО) Амди Бајрам: Пендаровски го лапавме како сарма во Шутка

Пратеникот Амди Бајрам на претходните претседателски избори жестоко го напаѓаше Стево Пендаровски.

Сега истиот Амди дури се откажа од сопствената кандидатура за да го поддржи Пендаровски.

– Стево Пендаровски киселиот купус го лапнавме како сарма во Шутка. Ќе го нема на вториот круг, со 120.000 гласа во Македонија го победивме, тоа со нашиот претседател за Ѓорге Иванов кој гласавме. – рече Бајрам на митинг во Гевгелија за време на кампањата за претходните претседателски избори.