Македонија 05. февруари 2019. / 11:34

(ВИДЕО) Амди Бајрам ја открива стратегијата како ќе се кандидира за претседател

(ВИДЕО) Амди Бајрам ја открива стратегијата како ќе се кандидира за претседател

Пратеникот и претседател на Сојуз на Ромите, Амди Бајрам, веќе објави дека ќе се кандидира за претседател, а рече дека ќе бара поддршка со лајкови на Фејсбук.

– Прво ќе отвориме фејсбук страна, со лајкови ќе работиме. Ќе идеме четири дена со лајкови и кога ќе дојеме до цифра што треба, ќе се заблагодарам на граѓаните и ќе почнам со потписи. – изјави Бајрам за Алсат М.