Македонија 12. октомври 2019. / 21:59

УТРЕ ЛИДЕР ОБЈАВУВА СКАНДАЛ: Нова проневера на европски пари

УТРЕ ЛИДЕР ОБЈАВУВА СКАНДАЛ: Нова проневера на европски пари

Нов скандал утре открива Економски Лидер, во кој ќе прочитате како две фамилии од власта присвоиле пари од Европската Унија.