Македонија 12. јули 2019. / 18:02

Усеини од ДУИ до новинарите: Не се занимавајте со мојата дивоградба во Охрид

Усеини од ДУИ до новинарите: Не се занимавајте со мојата дивоградба во Охрид

Нефи Усеини, советник во Општина Охрид од ДУИ, ги советува новинарите да не се занимаваат со неговата дивоградба кај Чинарот во Охрид, туку, како што вели, да се интересираат за други дивоградби.

Ве молам оставете ме на мира, да не бидам безобразен, расправајте се со други дивоградби – кусо изјавил Усени за ТВ 24 вести.

Иако општината Охрид издаде решение дека станува збор за двоградба, Усени наместо да го отстрани објектот, имаше свечено отворање на ресторан.