Македонија 15. ноември 2019. / 14:39

Тричковски: Сакам да му ја сечам главата на Владе Милчин

Тричковски: Сакам да му ја сечам главата на Владе Милчин

Провладиниот новинар Бранчо Тричковски и голем подржувач на премиерот Зоран Заев, преку Твитер најави дека ќе му ја сече главата на Владе Милчин.

Кога ја сечев јапонската цреша во дворот на Моника Белучи, имав чувство како да му ја сечам главата на Владе Милчин: Имаат слична крошна, тврди се и бесплодни, напиша Тричковски на Твитер.