Македонија 21. мај 2019. / 11:44

Таравари: Метлата започна од Гостивар, присилно се поставуваат директори

Таравари: Метлата започна од Гостивар, присилно се поставуваат директори

Метлата на Заев, започна од Гостивар, обелоденува градоначалникот на општината.

-Денеска се поставени нови присилни директори по училиштата, по 6-ти пат се менуваат директорите во училиштата во нашата општина за 18 месеци. #ПродолжувамеИсто“, напиша на Фејсбук, Арбен Таравари.