Македонија 21. февруари 2021. / 15:52

Стојаноски: Над 45.000 граѓани се потпишаа против законот за попис

Стојаноски: Над 45.000 граѓани се потпишаа против законот за попис

Денеска се потпишаа 628 граѓани !, информира пратеникот од редовите на ВМРО-ДПМНЕ, Бојан Стојаноски.

„За два дена од Ѓорче Петров собрани се 1.630 потписи !
Над 45.000 потписи за два дена во Република Македонија.
Доаѓа МАКЕДОНСКА ПРОЛЕТ !“, напиша Стојаноски на „Фејсбук“.

Денеска се потпишаа 628 граѓани !
За два дена од Ѓорче Петров собрани се 1.630 потписи !

Над 45.000 потписи за два дена…

Posted by Бојан Стојаноски on Sunday, February 21, 2021