Македонија 20. февруари 2021. / 13:18

Мицкоски: Го дадов мојот потпис против фалсификат попис

Мицкоски: Го дадов мојот потпис против фалсификат попис

Лидерот на ВМРО-ДПМНЕ се потпиша на иницијативата за собирање на потписи за поништување на Законот за попис.

Го дадов мојот потпис против фалсификат попис. Да поддржиме европски и вистински попис. Да спречиме кражба, да ја тргнеме политиката од статистиката, напиша Мицкоски на „Фејсбук“.

Го дадов мојот потпис против фалсификат попис. Да поддржиме европски и вистински попис. Да спречиме кражба, да ја тргнеме политиката од статистиката.

Posted by Hristijan Mickoski on Saturday, February 20, 2021