Македонија 14. септември 2018. / 18:41

Стево Пендаровски го бранеше договорот со Грција пред 13 битолчани

Стево Пендаровски го бранеше договорот со Грција пред 13 битолчани

На фотографија се гледа дека на трибината на која говори Стево Пендаровски во Битола има точно 13 слушатели.

Истовремено во Охрид се одржуваше трибина во Античкиот театар со германскиот министер за надорешни работи Михаел Рот како гостин на која исто така беа рисутни едвај десетина луѓе.