Македонија 12. февруари 2019. / 12:18

Срамота: Владата не го покани претседателот на свеченоста за НАТО

Срамота: Владата не го покани претседателот на свеченоста за НАТО

Иванов не бил поканет на денешната церемонија за поставување на знамето на НАТО пред македонската Влада, соопштиле од Кабинетот на претседателот Ѓорѓе Иванов за телевизија Телма.

Не беа присутни и од раководството на опозициската ВМРО ДПМНЕ. Празно остана и столчето кое беше наменето и за поранешниот претседател Бранко Црвенковски.