Македонија 15. декември 2020. / 14:29

Сомнителна набавка: Училиште во Зајас плаќа 7 и пол милиони евра за дрва за греење

Сомнителна набавка: Училиште во Зајас плаќа 7 и пол милиони евра за дрва за греење

Основното училиште „Фаик Коница“ во Зајас отвора јавна набавка за дрва за греење од мегаломанска сума.

 

 

Колку дрва се потребни за училиште во време на онлајн настава? Ова прашање, сумата за дрва и податоците од документацијата ја прават набавката сомнителна.