Македонија 26. мај 2020. / 23:44

Скандал: Терористите од Диво насеље од затвор гостуваа во живо во емисија на косовска телевизија

Скандал: Терористите од Диво насеље од затвор гостуваа во живо во емисија на косовска телевизија

Членови на терористичката „Кумановска Група“ ја посрамотија македонската влада откако казнети за тероризам, осудени на повеќегодишен одмор зад решетки учествуваа во ТВ шоу.

Во неделата, директно од затворот „Идризово“ терористите од Диво Насеље имаа перформанс во живо на косовската телевизија „Корект Прес“, на која еден од терористите – командант Малишева – имаше емотивен разговор со неговиот син.