Македонија 24. јуни 2020. / 14:12

Сител дознава: Насер Зибери кандидат на ДУИ за премиер?

Сител дознава: Насер Зибери кандидат на ДУИ за премиер?

Насер Зибери е кандидатот на ДУИ за премиер на Македонија, дознава Сител.

Зибери, кој политичката кариера ја започна во ПДП, во три наврати беше пратеник, а беше и министер за труд и социјална политика.

Во моментов работи како нотар.