Македонија 14. март 2019. / 22:51

Селмани: Ѓорчев ќе беше подобар кандидат, само тој ги бранеше Заев и пратениците на 27 април

Селмани: Ѓорчев ќе беше подобар кандидат, само тој ги бранеше Заев и пратениците на 27 април

Вечерва во студиото на ТВ21, Имер Селмани рече дека Ѓорчев ќе беше многу подобар кандидат на ВМРО-ДПМНЕ, од професорката Гордана Силјановска Дафкова.

На 27 април само Ѓорчев ги бранеше Заев и пратениците, а сите други само гледаа, рече Селмани.

Селмани додаде дека доколку Ѓорчев бил кандидат ќе ги освоел и други гласови, а не само традиционалните гласови на ВМРО-ДПМНЕ.