Македонија 01. јули 2020. / 12:31

Рускоска: Нема да дозволам да ме дискредитираат

Рускоска: Нема да дозволам да ме дискредитираат

Обвинителката Рускоска коментирајќи го барањето за нејзно изземање рече дека за тоа одлучува републичкиот јавен обвинител. Според неа, никогаш не држела страна ниту пак против неа била поднесена кривична пријава.

Нема да дозволам емоции да ме водат или да ме дискредитираат. Единствено ми е важно дали има докази за обвинение и за кривичен предмет и врз основа на нив судот да носи одлуки-рече денеска Рускоска.