Македонија 06. март 2020. / 13:16

Рускоска извршила целосно вештачење на мобилниот на Боки

Рускоска извршила целосно вештачење на мобилниот на Боки

Адвокатот на Бојан Јовановски, Сашо Дукоски пред судот информираше дека добил известување од обвинителката Вилма Рускоска дека е извештачен мобилниот телефон на Боки.

Претходно одбраната се жалеше дека мобилниот е извештачен само делумно.

Дукоски објасни дека заедно со Боки ќе отидат кај Рускоска да видат што од телефонот е вештачено и доколку тоа е направено во целост ќе го прифатат.