Македонија 22. август 2019. / 11:04

Река: „Сваровски“ судии и „Луи Витон“ обвинители можат да водат само до „Банана Република“

Река: „Сваровски“ судии и „Луи Витон“ обвинители можат да водат само до „Банана Република“

Независниот кандидат на претседателските избори, професорот Блерим Река на Твитер
ја коментира ситуацијата во македонското правосусдство пол вчерапшното апсење на
шефицата на СЈО, Катица Јанева.