Македонија 22. мај 2019. / 14:34

Река му удри „корпа“ на Пендаровски

Река му удри „корпа“ на Пендаровски

Блерим Река одбил да биде надворешен соработник на Пендаровски, пренесува тв21.

Пендаровски лично му понудил, но по два дена размислување Река одбил со образложение дека по првиот круг и писмото неговите поддржувачи да гласаат за европска иднина добил критика од албанскиот електорат дека имал договор со Пендаровски, што не е точно, велат од претседателскиот кабинет.