Македонија 16. мај 2019. / 12:12

(ВИДЕО) Претседателот на бордот на директори на ПУИК го обвини генералниот директор за криминал

(ВИДЕО) Претседателот на бордот на директори на ПУИК го обвини генералниот директор за криминал

Претседател на бордот на директори на ПУИК, Џеват Исени, јавно го обвини генералниот директор на Акционерското друштво за стопанисување со станбен и деловен простор, Кристијан Трајковски за криминал.

Исеини со статус на Фејсбук, но и преку видео, го обвини Трајковски за раздор во бордот на директори. Тој обивни дека директорот не работи професионално и според внатрешните акти за работа.