Македонија 13. август 2020. / 12:46

Прес-конференција на Мицкоски во 14 часот

Прес-конференција на Мицкоски во 14 часот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски денеска во 14 часот ќе одржи прес-конференција.

Од партијата соопштуваат дека прес-конференцијата ќе се одржи во просториите на Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ.