Македонија 31. август 2020. / 11:14

Прес-конференција на Мицкоски во 12 часот

Прес-конференција на Мицкоски во 12 часот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски денеска ќе одржи прес-конференција.

Истата, информираат од партијата, е закажана во 12 часот пред Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ.