Македонија 23. февруари 2021. / 19:03

Прес-конференција на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски во 19:30 часот

Прес-конференција на лидерот на ВМРО ДПМНЕ Христијан Мицкоски во 19:30 часот

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски, вечерва во 19:30 часот во Центарот за комуникации на партијата ќе одржи прес-конференција.