Македонија 27. септември 2020. / 12:31

Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Прес-конференција на Христијан Мицкоски

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Христијан Мицкоски, ќе одржи прес-конференција.

Своето обраќање до јавноста Мицкоски ќе го има во 14 пред просториите на Централниот штаб на ВМРО-ДПМНЕ.