Македонија 18. октомври 2020. / 23:19

Полицијата вечерва растурила свадба од 300 гости во Глумово

Полицијата вечерва растурила свадба од 300 гости во Глумово

Вечерва околу 21 часот во заедничка акција на полицијата и пазарната инспекција била растерана свадба во село Глумово, пренесува „Канал 5“.

Според информациите на телевизијата, на свадбата присуствувале 300 луѓе, но по упадот на полицијата, свадбата во ресторанот е прекината.