Македонија 03. јули 2020. / 12:46

Поднесена кривична пријава за Заев и Димитров за изборна измама

Поднесена кривична пријава за Заев и Димитров за изборна измама

Олгица Трајковска, објави на соцјалните мрежи дека поднела кривична пријава до ОЈО против Заев, Димитров и други… за кривично дело од чл.160 од КЗМ, затоа што со Измама влијаеле на слободната волја на гласачите – како да гласаат на ПИ 2016., свесно лажејќи за Името, Идентитетот, Уставот, Реформи, Смилковско, Младенов, Плати, Гаранцијата и др….