Македонија 09. февруари 2020. / 09:02

Почнува изградба на базен во Тетово

Почнува изградба на базен во Тетово

Кај спортскиот центар во Тетово денеска ќе почнe изградбата на пливачки базен.

Овие активности се дел од првата фаза на владиниот проект „Изградба на 14 пливачки базени“.