Македонија 12. ноември 2018. / 22:01

Ова е режим: Полицијата упаѓа во опозициската ВМРО-ДПМНЕ

Ова е режим: Полицијата упаѓа во опозициската ВМРО-ДПМНЕ

Полицијата откако не го најде Никола Груевски во неговиот дом, се упати во седиштето на ВМРО ДПМНЕ.Во моментов полициски службеници ги проверуваат колите кои излегуваат од подземниот паркинг на ВМРО-ДПМНЕ.

Во современата македонска историја, не се памети полицијата да упадне во штабот на опозициска партија.