Македонија 02. јуни 2020. / 09:54

Османи: Ако нема услови за 5 јули, избори дефинитивно на есен

Османи: Ако нема услови за 5 јули, избори дефинитивно на есен

Избори или на 5-ти јули или редовен термин на есен, дециден е во ова Бујар Османи кој гостуваше во „Клик Плус“ на ТВ21.

Ќе се направат напори да се создадат услови, но и консензус за 5-ти јули. Но, ако нема услови за 5-ти јули, дефинитивно избори ќе има на есен, рече Бујар Османи.