Македонија 13. февруари 2020. / 15:47

Орце до Боки: Јас и ти сме бизнисмени, не не интересира политика, полиции и прислушувања

Орце до Боки: Јас и ти сме бизнисмени, не не интересира политика, полиции и прислушувања

Во еден од разговорите помеѓу Орце Камчев и Бојан Јовановски во кои тие разговараат за случајот „Империја“, бизнисменот му вели дека државата може да има само корист од нив двајца.

Поточно, Камчев му вели на Боки дека имаат заеднички интерес и затоа тој прави како што ќе му каже.

Ние сме бизнисмени, не не интересира полиции, прислушувања – се наведува во нивниот телефонски разговор.