Македонија 21. април 2019. / 20:24

Од Штабот на Река: Малата излезност покажува дека една четвртина од земјата е иселена

Од Штабот на Река: Малата излезност покажува дека една четвртина од земјата е иселена

По завршувањето на гласањето, од штабот на кандидатот Блерим Река изјавија дека изборите поминале многу фер, но дека се загрижени за малата излезност.

Загрижувачки е фактот што излезноста е мала, и ова ја потврдува нашата платформа дека една четврина од земјата е иселена и тоа е загрижувачки. Нашиот впечаток е дека изборите поминаа многу фер, со мали инциденти, рекоа од штабот на Река.