Македонија 09. јули 2020. / 21:36

НОВО ВИДЕО: Исправи ги неправдите, Заев е виновен

НОВО ВИДЕО: Исправи ги неправдите, Заев е виновен

Во најновот објавено видео, на сатиричен начин се отсликува состојбата во која се наоѓа судството во Македонија, заташкувањето на предмети, трас-трас пресудите и нарачувањето обвиненија од страна на Зоран Заев и СДСМ.