Македонија 30. септември 2020. / 09:28

Ново работно време за вработените од државна управа

Ново работно време за вработените од државна управа

Владата донесе одлука времено да ја суспендира одлуката за флексибилно работно време за сите вработени во државната управа.

Наместо сегашното работно време од 07:30 до 15:30 и од 08:30 до 16:30, од први октомври за сите ќе важи работното време од 08:00 до 16:00 часот.