Македонија 05. јули 2019. / 14:48

Нова аудио бомба за Драги Рашковски: Вечерва во 20:30 на „Лидер“

Нова аудио бомба за Драги Рашковски: Вечерва во 20:30 на „Лидер“

Вечерва во 20:30, “Економски Лидер” ќе објави нови аудио снимки за спорната средба на генескекот на владата Драги Рашковски со италијанската компанија “Леноардо”.

На снимката има спорни делови кои даваат индиции за кршење на закони и кривични дела.