Македонија 06. април 2020. / 13:49

Ноќеска тројца починати од коронавирусот: Двајца се од Тетово, еден од Кочани

Ноќеска тројца починати од коронавирусот: Двајца се од Тетово, еден од Кочани

Три лица ноќеска починаа од компликации предизвикани од вирусот Ковид-19, дознава Алсат.

Едниот од починатите е од Кочани, а двајца се од Тетово.

Со ова, вкупниот број на починати во земјава од коронавирусот се искачи на 21.