Македонија 16. октомври 2020. / 00:07

Николовски: Димова треба да си даде оставка

Николовски: Димова треба да си даде оставка

Вицепремиерот Љупчо Николовски смета дека Лидија Димова треба да си поднесе оставка по последните скандали, но доколку таа не се повлече тој ќе бара нејзино разрешување.