Македонија 03. јуни 2020. / 22:20

Николоски: СДСМ потфрли со корона-кризата бидејќи брза на избори

Николоски: СДСМ потфрли со корона-кризата бидејќи брза на избори

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски, гостуваше во вестите на Канал 5 телевизија, при што зборуваше за излегувањето од контрола на состојбата со епидимајата на Ковид-19 во Македонија.

Анализирајќи ја здравствена криза со која се соочува Македонија, Николоски истакнува дека СДСМ потфрли со корона-кризата бидејќи брза на избори.