Македонија 05. декември 2020. / 17:21

Николоски: Продолжуваме сплотени во одбрана на македонските национални интереси

Николоски: Продолжуваме сплотени во одбрана на македонските национални интереси

Оставка на Заев,слобода на народот!
Продолжуваме сплотени во одбрана на македонските национални интереси, македонската историја, кулура и македонскиот јазик, напиша потпретседателот на ВМРО ДПМНЕ, Александар Николоски.

 

Оставка на Заев,слобода на народот!

Продолжуваме сплотени во одбрана на македонските национални интереси, македонската историја, кулура и македонскиот јазик.

Posted by Aleksandar Nikoloski on Saturday, December 5, 2020