Македонија 28. октомври 2020. / 20:57

Николоски: Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит

Николоски: Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит

Откако денеска претседателот Пендаровски двапати направи грешка кога честиташе државност на Чешка, потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски на интересен начин објасни што се случило.

Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит. Ништо необично нели? Аха да. Наместо чешкиот претседател пинга некој рандом трол. Јавноста забележува, тивко го брише првиот твит и уште еднаш честита – повторно пинга погрешен твитер корисник!, напиша Николоски на Фејсбук.

Глуп и поглуп 3-ти дел: Пендаровски му честита празник на претседателот на Чешка во твит. Ништо необично нели? Аха да….

Posted by Aleksandar Nikoloski on Wednesday, October 28, 2020