Македонија 16. мај 2019. / 21:22

Николоски: Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт и одлучија да гласаат за правда

Николоски: Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт и одлучија да гласаат за правда

Потпретседателот на ВМРО-ДПМНЕ, Александар Николоски вечерва е во работна посета на Битола, од каде порача дека Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт и одлучија да гласаат за правда.

Вечерва сум во Битола на состанок со партиските тела на општинскиот комитет. Битолчани ја казнија неспособноста на локалната и централната власт и одлучија да гласаат за правда. Битола ја одбра страната на правдата. Заедно продолжуваме до конечна победа, победа за поубава, економски силна, просперитетна и честита Македонија! Благодарам Битола!, напиша Николоски на Фејсбук.