Македонија 13. октомври 2020. / 18:38

Наумче Мојсовски нов директор на Агенцијата за млади и спорт

Наумче Мојсовски нов директор на Агенцијата за млади и спорт

Владата на С. Македонија на оваа седница за директор на Агенцијата за млади и спорт го именуваше Наумче Мојовски, наш врвен спортист и ракометен репрезентативец.

Неговото име се споменуваше како иден фунционер а сега тоа и доби потврда.