Македонија 11. декември 2020. / 13:45

(НАЈАВА) Започнува „Лидер на неделата“, прв гостин е Саша Богдановиќ

(НАЈАВА) Започнува „Лидер на неделата“, прв гостин е Саша Богдановиќ

Денеска во премиерното издание на „Лидер на неделата“ гостин ќе биде градоначалникот на Центар, Саша Богдановиќ.

Емисијата ќе започне во 15:30 часот, а ќе се емитува во живо на Фејсбук страницата на „Радио Лидер“. Освен тоа, ќе биде во живо на нашето радио, Лидер, 107.4 fm.

Емисијата „Лидер на неделата“ ќе се емитува секој петок од 15:30 на Радио Лидер, а низ неа ќе ве води Катерина Тодевска Спасиќ.