Македонија 12. февруари 2019. / 20:05

На веб сајтот на Владата пишува Влада на Република Северна Македонија

На веб сајтот на Владата пишува Влада на Република Северна Македонија

Веб сајтот на Владата е со новото име. Горе пишува Влада на Република Северна Македонија.

Новото име веќе почна да се појавува во сите државни институции откако вечерва од Грција пристигна Вербалната нота.

Се очекува истото да го сторат и сите други институции во текот на овие денови.