Македонија 15. March 2019. / 13:27

На 18 години затвор е осуден Митко Чавков

На 18 години затвор е осуден Митко Чавков

За настаните во Собранието од 27 април. Митко Чавков е осуден на 18 години затвор. Откако пред неколку дена беше приведен од дома и однесен во притвор поради наводно планирање на бегство.