Македонија 29. јуни 2020. / 16:28

Мизрахи во срцето на старо Скопје: Гледам вредни луѓе, домаќини и еснафи, подготвени да го изодат патот за обнова

Мизрахи во срцето на старо Скопје: Гледам вредни луѓе, домаќини и еснафи, подготвени да го изодат патот за обнова

Кандидатката на коалицијата „Обнова на Македонија“ во ИЕ2, Рашела Мизрахи, ја посети општина Чаир.

Како што истекнува Мизрахи, во срцето на старо Скопје, сите граѓани – домаќини, еснафи и млади се подготвени за обнова на Македонија.

„И во срцето на старо Скопје, Чаир гледам вредни луѓе, домаќини и еснафи, млади полни со позитивна енергија. Сите подготвени да го изодат патот за обнова на Македонија!
Обновата доаѓа!“ – напиша Мизрахи.