Македонија 24. септември 2020. / 18:37

Мизрахи до СДСМ: Македонија се срами од вас !

Мизрахи до СДСМ: Македонија се срами од вас !

Пратеничката на ВМРО-ДПМНЕ, Рашела Мизрахи одговори на обвинувањата од СДСМ:

„Мизрахи ја загрози македонската европерспектива е во превод Евреите се опасност за Европа како изваден цитат од говорите на Гебелс и неговиот фирер Хитлер.

Очекувам во следната ваква изјава на СДС да бидам нацртана како карикатура со огромен нос и наочари.

ЗНАМ ДЕКА НЕМАТЕ СРАМ, НО МАКЕДОНИЈА СЕ СРАМИ ОД ВАС“, напиша таа!