Македонија 01. јули 2020. / 21:47

Мисајловски: Ветувам проекти кои можам да ги остварам, не ветувам Клинички центар како вас кој не постои

Мисајловски: Ветувам проекти кои можам да ги остварам, не ветувам Клинички центар како вас кој не постои

Водам позитивна кампања во која има околу 1.000 проекти. Нудиме обнова на инфрастуктурата, поголеми плати и пензии. Сакам да ги убедам граѓаните дека има иднината тука и секој да се чуствува подобро, истакна носителот во втората изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ, Владо Мисајловски на дебата на ТВ 21.

Ветувам проекти кои можам да ги остварам .Не ветувам Клинички центар како вас кој не постои. Дури и автопатот кон Куманово е реконтруиран од страна на ВМРО-ДПМНЕ. Ако некој градел и имал проекти е ВМРО-ДПМНЕ му објасни Мисајловски на носителот на СДСМ Оливер Спасовски