Македонија 25. ноември 2020. / 23:32

Мисајловски: Овде не се работи за партии, овде се работи за она што сме и она што сакаме да останеме

Мисајловски: Овде не се работи за партии, овде се работи за она што сме и она што сакаме да останеме

Македонија е сè што имаме, вели пратеникот Владо Мисајловски и во негово и во име на ВМРО-ДПМНЕ повика на натпартиски предупредувачки протест „за одбрана на црвените линии кои се последниот бедем на нашиот идентитет“.

Тој повика утре во 18 часот, од СЦ „Борис Трајковски“ до Влада. Протестот, додава Мисајловски, поради запазување на здравјето поради корона кризата, ќе биде со автомобили.

Овде не се работи за партии, овде се работи за Македонија, за Илинден и АСНОМ, за она што сме и она што сакаме да останеме.
Сега, за да не биде предоцна!
ДА ЖИВЕЕ РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА !!!, вели Мисајловски.

МАКЕДОНИЈА Е СЕ ШТО ИМАМЕ !!! ??????

Повикуваме на натпартиски предупредувачки протест за одбрана на црвените линии кои…

Posted by Vlado Misajlovski on Wednesday, November 25, 2020