Македонија 31. март 2020. / 19:23

Министерот Чулев поради исцрпеност не присуствуваше на Советот за безбедност

Министерот Чулев поради исцрпеност не присуствуваше на Советот за безбедност

На денешната седница на Советот за безбедност не присуствуваше министерот за внатрешни работи, Наќе Чулев, пишува Фокус.

Претседателот Стево Пендаровски извести дека Чулев не присуствувал поради здравствени проблеми, а од Кабинетот на Чулев за Фокус рекоа дека станува збор за исцрпеност.

Не е ништо сериозно. Станува збор за исцрпеност поради динамичните обврски изминатиот период, велат од Кабинетот на Чулев за Фокус.